• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Nieuwe creatief directeur Bread & Butter

Nieuwe creatief directeur Bread & Butter

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Bread & Butter heeft een nieuwe creative director: Haman Alimardani. Eerder ontwierp hij al het nieuwe logo en de huidige campagne van de beurs en nu zal hij ook de visuele presentatie van de beurs voor zijn rekening nemen. Alimardani volgt Robert Dizdarevic op, die het bedrijf heeft verlaten. Dat meldt Textilwirtshaft.

Alimardani werd in 1977 geboren in Teheran, groeide op in New York en München en startte zijn carrière als Dj en graffitischrijver. Hij volgde een studie grafisch ontwerpen in München, en behaalde in 2004 zijn diploma Fashion aan Central Saint Martins College of Art and Design in Londen. Eerder werkte Alimardani voor Kenzo, Mey, Nike, Porsche, Microsoft, Jung von Matt. Sinds 2003 doceert hij aan verschillende designscholen, zoals Parsons New School of Design in New York en de Miami Ad School in Brooklyn. Momenteel geeft hij les aan de AMD Academy of Fashion Design in München.

Zijn artiestennaam is Hamansutra. In 1996 heeft hij onder deze naam zijn label opgericht, waarvoor hij mode en kunstobjecten ontwerpt.

Bread Butter