• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dyanne Beekman ontwerpt voor Beeld en Geluid

Dyanne Beekman ontwerpt voor Beeld en Geluid

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Modeondernemer Dyanne Beekman heeft nieuwe kleding ontworpen voor medewerkers van Beeld en Geluid, het instituut in Hilversum dat beschikt over een beeld- en geluidsarchief. Het gaat om een outfit voor de publieksbegeleiders. Zij gaan de kleding gebruiken als startpunt voor het vertellen van verhalen aan de bezoekers, over de geschiedenis van de Nederlandse televisie.

Beekman ontwierp een nieuwe look en een stof. Het materiaal is opgebouwd uit honderden minuscule afbeeldingen van beroemde gezichten en scènes uit de Nederlandse televisiegeschiedenis.

“In al mijn ontwerpen heb ik altijd de uitdaging om een corporate uitstraling te genereren waarbij de eigenwaarde van het individu tot uiting kan komen. Belangrijk is dat je met weinig elementen toch je eigen identiteit kan creëren, door middel van een kleine verandering. Ik ben trots dat ik de publieksbegeleiders van Beeld en Geluid een passende outfit heb kunnen geven waarmee ze al het audiovisuele materiaal nogmaals onder de aandacht kunnen brengen van de bezoeker," aldus Beekman over de nieuwe uniformen.

beekman group
beeld en geluid
Dyanne Beekman