• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Fashionchick breidt portfolio uit met Swipe & Shop app

Fashionchick breidt portfolio uit met Swipe & Shop app

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het online winkelplatform Fashionchick heeft mode-app Swipe & Shop overgenomen. De app die wordt omschreven als ´de Tinder app voor fashion´ laat gebruikers items zien, die ze vervolgens ook gemakkelijk kunnen kopen. Dat schrijft Marketingtribune.

“Met Fashionchick als grote zus heeft Swipe & Shop alles in huis om een significante speler te worden in de mobiele e-commerce markt,” denkt Swipe & Shop mede-oprichter Pamela Neelis. “Ik ben ontzettend enthousiast over onze samenwerking. We doen er alles aan om de ervaring zo goed mogelijk te maken, voor zowel de gebruiker als onze adverteerders.”

Wanneer een gebruiker in Swipe & Shop een item ziet dat haar bevalt, kan ze dit naar rechts slepen om het op te slaan. Wanneer naar links wordt gesleept, verschijnt een volgend item in beeld. Naast elk item staat een knop die verwijst naar de webshop waar het item verkrijgbaar is.

Fashionchick-oprichter Ellen Snijder is net zo positief over deze ontwikkeling: “Vanaf het begin heb ik Swipe & Shop op de voet gevolgd. De match met Fashionchick was meteen overduidelijk, beide een manier om de leukste mode van verschillende webshops online te verzamelen. Swipen is een vernieuwende manier om je look te vinden.”

Swipe & Shop is gratis te downloaden voor Android- en iOS-gebruikers. Het platform werd in 2014 opgericht door Pamela Neelis en Nikky Hofland. De app staat al op 140.000 telefoons, waar inmiddels al ruim 100 miljoen producten zijn bekeken.

FashionChick
Swipe & Shop