• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Gaastra introduceert meisjeskledinglijn op de Kleine Fabriek

Gaastra introduceert meisjeskledinglijn op de Kleine Fabriek

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Gaastra presenteert de nieuwe Junior Spring Summer 2016 collectie op de Kleine Fabriek en lanceert daarmee ook de allereerste Gaastra GIRLS kledinglijn. Met de toevoeging van een meisjeskledinglijn, een nieuw design team en meer focus op fits, styling en functionaliteit, is de junior collectie completer dan ooit.

Het nieuwe design team heeft een verfrissende nieuwe SS16 collectie afgeleverd. De collectie wordt gekenmerkt door speelse interpretaties van klassieke nautische elementen en de aandacht voor comfort en bescherming.

OP AVONTUUR MET GAASTRA
De junior collectie is uitgebreid met nieuwe en verbeterde fits, meer details en meer aandacht voor storytelling. De collectie neemt kids mee in een wereld vol avontuur van zeilmakers en zeemeerminnen door middel van veel kleurrijke details en verborgen elementen. Zo heeft elk kledingstuk wel een ‘verborgen schat’ in de vorm van bijvoorbeeld inside out prints in de artworks. Ook nieuw is de grote diversiteit aan fun artworks. Voor de boys staat de ‘sailmaker’ centraal en bij de meisjes de zeemeermin.

GIRLS JUNIOR COLLECTIE
De toevoeging van een GIRLS collectie maakt de junior lijn compleet. De designers hebben een rijke en girly, maar toch ook stoere, collectie weten neer te zetten. Het resultaat is een veelzijdige collectie waarin gespeeld is met embroideries, eigenzinnige materialen en verschillende silhouetten. Er is gewerkt met multi colour nap yarn, lurex in de artworks en de stitchings en touw is gebruikt voor het creëren van een 3D ‘Sail’ artwork.

FUN, FASHION & FUNCTION
De Gaastra Junior Spring Summer 2016 collectie gaat om het combineren van Fun, Fashion en Function. Sportieve en tegelijkertijd fashionable kinderkleding. De nieuwe Junior SS16 BOYS collectie bestaat uit een groot scala aan jacks, sweats, t-shirts en fun Tees, heavy jerseys en light jerseys, bottoms. De GIRLS collectie bevat o.a. een bombertje, crew jackets, sweat jurkjes, sweat pants, fun Tees, verschillende bottoms en swimwear.

De collectie is in te delen in verschillende minicollecties, waarbij de designthema’s ook terugkomen in allerlei complementaire items. Zo is een colourblock story van een jack ook weer terug te zien in een polootje en de swimwear. Het kleurenpalet van de collectie bestaat uit een combinatie van natural tones en sunfaded brights aangevuld met diepe pop kleuren zoals Fireball Fluo, Olympic Green en Butter Cup Yellow.

LANCERING KLEINE FABRIEK
De nieuwe Junior SS16 collectie en de introductie van de GIRLS collectie worden allebei voor het eerst gepresenteerd op de kinderkleding modebeurs Kleine Fabriek op 5 & 6 Juli (stand 125). De collectie heeft een retail prijsrange beginnend vanaf €19,95 voor de fun tees tot € 139,95 voor de functionele jacks.

GAASTRA
Partner Content