• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Giorgio herenschoenen

Giorgio herenschoenen

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Vrouwen staan er natuurlijk om bekend, maar ook mannen worden graag gezien met een mooi paar schoenen dat prima past onder een net pak of een nieuwe broek. Althans, de mannen in onze omgeving zijn wel zo stijlbewust dat ze daar waarde aan hechten. En als ze dat zelf niet doen, dan zeker hun vrouwen wel. Het aanbod herenschoenen is alleen vaak wat standaard; niet perse slecht, maar wel weinig uitdagend. Er zijn maar een paar echt unieke merken, terwijl je toch bij damesschoenen zoveel soorten, materialen en kleuren hebt.

Herenschoenen: er is hoop
Het merk Giorgio 1958 combineert een goede kwaliteit leer met bijzondere kleuren en verschillende soorten materialen. Zo worden ook herenschoenen echte kunstwerken. Wat dacht je van beige Giorgio herenschoenen met een net iets donkerder gekleurde hiel? Of, voor wie echt durft, een geklede herenschoen met slangenprint? Giorgio draait er de hand niet voor om. Het merk laat daarmee de typische Italiaanse stijl zien, met de ideale mix van elegantie, traditie, innovatie en comfort.




Giorgio herenschoenen: ook voor de meer casual man
Naast geklede schoenen voor onder een nette broek of pak heeft Giorgio 1958 ook sneakers en enkellaarzen in het assortiment. De enkelboots zijn stoer, maar hebben dezelfde uitstraling als de geklede schoenen, met meerdere kleuren en/of materialen. De sneakers draag je lekker op je vrije dag, onder een spijkerbroek of korte broek. En iedereen die naar je kijkt weet meteen dat jij ook op je vrije dag er graag trendy bijloopt.

De toekomst van Giorgio herenschoenen
In de toekomst wil Giorgio nog verder uitbreiden naar nieuwe markten en landen. Nieuwe technieken en uitdagingen ziet dit merk alleen maar als voordelen, die ervoor zorgen dat de producten steeds beter worden en het bedrijf groeit.Giorgio

Partner Content