• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam vrijdag van start: Doutzen Kroes aanwezig bij catwalk show María Clè Leal

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam vrijdag van start: Doutzen Kroes aanwezig bij catwalk show María Clè Leal

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Vanaf vrijdag 3 juli start Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Gedurende tien dagen staat onze hoofdstad in het teken van fashion, fashion en nog meer fashion. Alle catwalk shows zijn tevens door heel modeminnend Nederland te zien via de livestream op fashionweek.nl.

From the catwalk to the sidewalk

Gedurende Zalando presents 10 Days Downtown worden op maar liefst 10 verschillende locaties in Amsterdam evenementen georganiseerd en is Zalando zelf ook met een Mobile Fashion House aanwezig in de hoofdstad. De officiële kick-off vindt plaats in de Marktkantine met het ‘Fashion is WOW’ feest op vrijdag 3 juli. Designer Bas Kosters is curator van deze feestelijke opening en afgaande op zijn creaties, belooft het een groot spektakel te worden. Kaarten voor het programma en ‘Fashion is WOW’ zijn verkrijgbaar via fashionweek.nl.

My way or the runway

Naast de openingsshows van Aziz Bekkaoui en Monique Collignon en de terugkerende shows van Tony Cohen en de gezusters Spijkers wordt aanstormend talent een podium geboden tijdens Vodafone Firsts Fashion LAB. Tijdens verschillende catwalk shows presenteren onder andere Franzel Amsterdam en ALEXANDRA FRIDA hun nieuwe collecties.

Op maandag 13 juli zal het Nederlandse model en wereldster Doutzen Kroes aanwezig zijn tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Doutzen, die zelf modeshows liep van diverse beroemde modehuizen, zal op de laatste dag van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam onder andere de catwalk show van María Clè Leal bijwonen. Deze show is het resultaat van een uitwisselingsprogramma met Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, waar de jonge Spaanse designer de Mercedes-Benz Fashion Talent Madrid award in ontvangst heeft mogen nemen.

Straight from fashion school

Voor de negende keer gaan veertien getalenteerde, net afgestudeerde modestudenten de strijd aan tijdens ‘Lichting 2015 supported by V&D’. Zij tonen hun creaties aan een internationaal panel van mode professionals, waaronder NoéMie Schwaller, editor-in-chief van DASH Magazine, en Raissa Verhaeghe, Brand Strategist & Business Development voor AF Vandevorst.

Mercedes Benz
Partner Content