• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Sneakers de trend voor 2015

Sneakers de trend voor 2015

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De sneakers waren vorig jaar al helemaal hip en happening en ook dit jaar zie je ze weer terug in het straatbeeld. Je kan er echt niet meer omheen, de sneaker trend! Als je nog op zoek bent naar nieuwe schoenen, ga dan voor een paar sneakers. Dan weet je zeker dat je goed zit. Je kunt dan zeggen dat je echt mode verantwoord bezig bent. Er zijn diverse webshops waar de de leukste sneakers kunt vinden.

Waar is deze trend begonnen?
Eigenlijk is de trend, zoals meerdere trends, gestart bij de celebs en modellen. Je ziet ze steeds vaker lopen op sneakers in plaats van hoge hakken. Wat je vorig jaar vooral zag waren de sneakers met een verborgen hak. Ook heel trendy natuurlijk, maar die zie je dit jaar steeds minder. Iedereen is nu zo gewend aan de sneaker look dat we normale sneakers aandurven onder bijna elke outfit. Of je nou netjes of heel casual naar school of werk gaat. Het maakt echt niet meer uit, and we love it! Je hebt de keuze uit vele merken, modellen en kleurtjes. Ze zijn allemaal geweldig!

Sneaker voor de dames
Zoals al eerder gezegd, ook voor de dames zijn de sneakers helemaal hot! De mooiste en beste damessneakers vindt u bij Shoeline & Schuurman Schoenen. Alles mag dit seizoen; van gympen tot hoge sneakers en van sportieve runners tot de slip ons. Ze lopen zeer comfortabel, tijdloos en heerlijk draagbaar. Daarom houden wij dames er zo van. En het mooie is, je kunt ze combineren met van alles. Of je nou een jurk, rok, shorts of jeans aan hebt. Het staat altijd!

Partner Content