• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Summum Woman opent in Alkmaar

Summum Woman opent in Alkmaar

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Vrijdag 17 juli – hartje zomer 2015 - vierde Summum Woman de grand opening van haar nieuwste brandstore: in Alkmaar. Na de recent geopende prachtwinkel aan de Hartenstraat in ‘de 9 straatjes’, en de Summum Woman stores in Bergen en Heemstede is dit de vierde brandstore van het internationaal succesvolle Amsterdamse dameslabel.

Met deze nieuwste aanwinst is de formule voor toekomstige Summum Woman stores helemaal uitgekristalliseerd; een sfeervol historisch winkelpand, smaakvol en met respect voor authentieke details gerenoveerd tot een eigentijdse ‘lofty’ boetiek met internationale allure. Licht, modern en vrouwelijk, maar ook puur, aards en stoer in materiaalgebruik. Een verademing van een winkel, waarin klanten zich direct welkom voelen én geïnspireerd worden. Een perfecte omgeving voor het succesvolle all female damesmodemerk Summum Woman, met haar easy gevoel voor flair en stijl waar je als op-en-top vrouw van deze tijd op kunt vertrouwen.

Net als het historische pand in de Amsterdamse Hartenstraat waar Summum Woman in april dit jaar haar deuren opende, bleek ook het pand aan de Koorstraat 65 in Alkmaar van oorsprong een sigarenhandel. En er werd ook nog eens wijn en sterke drank verkocht; een kleine eeuw geleden ging een goede Roode Bordeau er voor 1,30 florijnen over de toonbank. Twee prachtige oude kasten, de etalages met originele glas-in-lood elementen en de authentieke tegelvloer bij de entree stammen nog uit de tijd van de oude sigaren en wijnhandel Pels. Summum Woman heeft duidelijk een neus voor het goede leven en zal zich zeker thuis voelen in het historisch rijke handelscentrum Alkmaar.




Grand opening
De nieuwe Summum Woman store kreeg natuurlijk een uiterst stijlvolle doop. Vrienden en relaties werden vrijdag 17 juli als eerste verwelkomd op dit fashionable zomerfeest met een zwoele DJ, luxe gin-tonic bar, Elderflower champagne met echte viooltjes, verse oesters en nog veel meer heerlijks. Vanaf zaterdag 18 juli is de nieuwe Alkmaarse flagshipstore open voor publiek.

Over Summum Woman
Het Amsterdamse womenswear label Summum Woman werd in 1998 opgericht door Jos en Jorien Wijker. Zij hadden een uitgesproken en eigenwijze visie voor ogen, en deze is bijzonder succesvol gebleken. Summum Woman maakt sindsdien een indrukwekkende groei door, en juist in deze tijd. De collecties met hun overtuigende combinatie van internationale allure en Amsterdamse nuchterheid worden inmiddels verkocht in 700 multibrand stores in 14 Europese landen. Alkmaar is de vierde flagshipstore na Heemstede en Bergen en Amsterdam.

Partner Content