• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Perfectly Basics start met online stylingadvies

Perfectly Basics start met online stylingadvies

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Credits: Perfectly Basics

Voor wie eindeloos blijft scrollen in webshops en maar niet tot een geslaagde outfit komt is er goed nieuws: Perfect Basics lanceert een nieuwe service waarbij klanten persoonlijk stylingadvies krijgen.

Perfectly Basics heeft een team van negen stylingspecialisten samengesteld, die klanten gaan helpen met de juiste outfit. Iedere specialist (‘editor’) heeft een persoonlijke kledingstijl en deelt diens eigen favoriete gestijlde outfits. “Het is letterlijk een kwestie van een aantal keren klikken, kiezen en je stylingvragen stellen,” laat Perfectly Basics weten.

Met deze nieuwe service willen oprichters Peter Blaas en Birgit van den Beemt inspelen op de consumentenbehoefte om steeds meer online bediend te worden. “Ons bedrijf is enorm gegroeid de laatste jaren, maar Perfectly Basics is meer dan Peter en Birgit alleen. Ons gedreven team heeft zoveel know-how in huis, dat verdient een plek,” legt Peter Blaas uit. “Daarnaast zijn we continue bezig met het optimaliseren van onze shopping experience – en wat is er nou leuker dan advies krijgen van een stylist zonder dat je je huis hoeft te verlaten? Op deze manier kan het snel, laagdrempelig en alsnog persoonlijk. Vanuit onze vaste klantenkring was een dergelijke toevoeging een lang gekoesterde wens. Wij bieden nu een mooi afgeronde service aan met allerlei mogelijkheden voor de toekomst.“

In de fysieke winkel van Perfectly Basics in Haarlem kon al eerder op afspraak geshopt worden en ook werd daar al op verzoek stylingadvies gegeven.


Perfectly Basics