• Home
  • V1
  • Columns
  • Cyell en Beach House fuseren

Cyell en Beach House fuseren

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Bodyfashionmerken Cyell en Beach House (bekend van Beachlife en Loungelife) gaan fuseren.

Onder leiding van Cyell oprichters Ella Wiersma en Cynthia Kooi zijn de bedrijven officieel gestart met een samenwerking.

Het doel van de fusie is elkaars krachten benutten door samen te werken op het gebied van inkoop, export, logistiek, productie, kwaliteit en service met behoud van de afzonderlijke merkidentiteiten. “Daar waar Cyell en Beachlife als gezonde concurrenten handelden in de markt, bundelen wij nu onze krachten om beide merken naar een hoger plan te tillen,” aldus een woordvoerder.

Wiersma en Kooi willen de merken met een sterk eigen gezicht positioneren, zodat de collecties elkaar aanvullen. Beachlife blijft zich focussen op het middensegment, Cyell richt zich op een prijsklasse daarboven. Dit heeft onder andere tot gevolg dat beide merken een eigen verkoopteam en een eigen showroom in het Bodyfashion Center behouden.

Cyell werd in 1995 opgericht en bestaat uit submerken Cyell Beackwear, Cyell Beach Pearl en Cyell Sleepwear. Het label heeft verkooppunten in twaalf Europese landen, waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Griekenland. Beachlife is in 1972 gestart en wordt verkocht in België, Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Beachlife
Cyell