• Home
  • Hulp nodig

Hulp nodig

Door Rajesh Pant

bezig met laden...

Scroll down to read more

FashionUnited is gespecialiseerd in alle functies in de trendy en dynamische modewereld. De Vacaturebank voor de Mode brengt professionele modebedrijven en werkzoekenden bij elkaar. Alle vacatures zijn actueel en dus meer dan de moeite waard om op te reageren. De Vacaturebank voor de Mode is nog duidelijker en overzichtelijker geworden, zodat je nog gerichter op zoek naar een baan of stage in de mode.
De site is nu opgedeeld in 6 secties:

· Management functies in de Mode
Je bent op zoek naar een leiding gevende baan? Bij management functies vind je zelfstandige functies, zoals 'vertegenwoordiger', 'inkoper', 'HRM'er', 'storemanager', 'labelmanager' en soortgelijke functies bij een modebedrijf.

· Management ondersteunende functies in de Mode
In deze sectie tref je functies waarbij je (in)direct ondersteuning geeft aan het management team. Je vindt hier zelfstandige functies, zoals 'sales medewerker', 'assistent inkoper', 'assistent shopmanager' en soort gelijke functies bij een modebedrijf.

· Creatieve functies in de Mode
In deze sectie tref je de vacatures voor ondermeer stylisten, ontwerpers, cad-cam' ers, visual merchandisers en dergelijke.

· Shop functies in de Mode
Hier vind je de retail job waar je altijd al van gedroomd hebt, van verkoper tot bedrijfsleider. Zowel bij het grootwinkelbedrijf,
de filiaalbedrijven als de individuele mode winkeliers.

· De StageBank voor de Mode
Sinds vorig jaar heeft de site een speciale sectie voor stagiaires in de mode. FashionUnited vindt juist de stagiaire heel
belangrijk omdat de stagiaire van nu de mode medewerker van de toekomst is.

· Buitenlandse functies in de Mode
Ook in andere landen is er een Vacaturebank voor de Mode. Hier kun je kijken naar een soortgelijke vacaturebank in het land zelf.