• Home
  • Werken bij Lincherie

Werken bij Lincherie

Door Bram Strijbos

bezig met laden...

Scroll down to read more

 

 

Als Lingerie Stylistes bieden wij een persoonlijk aanpak met als doel de vrouwelijke vormen van de vrouw te accentueren en zo het zelfvertrouwen van elke vrouw op te krikken!

 

“Shaping the bodies
and minds of women”

“Close to the heart
and there for support”

“Every woman needs
the perfect bra”

 

Een job is een belangrijk onderdeel van je leven en moet dus interessant én spannend zijn. Wij willen investeren in jouw talenten en je helpen je verder te ontwikkelen. Als werkgever is het ons streven om ervoor te zorgen dat je job aansluit bij jouw talenten, ambities en passies.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Dan bieden wij jou een goede verloning én de kans om verder te groeien binnen ons bedrijf. Bovendien zul je, op regelmatige basis, opgeleid en getraind worden om je persoonlijk traject te ondersteunen en om je talenten optimaal te kunnen ontplooien.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een mooie omgeving?

Hou je ervan te werken met hoogwaardige, verfijnde en luxueuze artikelen?

Lijkt het jou wel iets om na je dagtaak naar huis te gaan wetende dat je vrouwen, dankzij jouw kennis en service, helpt om mooier en zelfverzekerder voor de dag te komen?

Wil jij werken voor een sterk en groeiend merk dat vrouwen in het middelpuntcentraal plaatst?

Twijfel dan niet en solliciteer nu!

Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten.

Vind hier de actuele Lincherie vacatures

 

2 lingerie-stylistes aan het woord + store manager?!

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand?

Het kopen van een mooi setje lingerie is gewoon een feestje. Je voelt je vrouwelijker dan ooit en dat gevoel blijft ook na je aankoop nog lang hangen. En daar helpt de 3D-scan spiegel je bij.  Benieuwd?

[FILMPJE (nog aan te leveren)]

70% van de vrouwen draagt de verkeerde BH-maat. Niet als het van Lincherie af hangt. In onze boetieks biedt de ervaren Lingerie Styliste hulp met persoonlijk advies over de juiste maat, maar ook over wat past bij je levensstijl, en welke stijlen passen bij je garderobe. Dankzij de slimme 3D-scan spiegel kan dit nu nóg beter: geïntegreerde 3D-meettechnologie in de spiegel van de paskamer zorgt voor een innovatieve winkelbeleving.

Na de meting begint de styling: de getrainde Lingerie Stylistes werken aan je persoonlijke wensen, Welke stijlen en kleuren passen bij jou en wat zijn je wensen op gebied van ondersteuning en garderobe? Lingerie kiezen, passen en kopen is nooit eerder zo leuk én makkelijk geweest, En dat door toevoeging van technologie, wie had dat ooit gedacht?

Opmerkelijk, maar waar: 70% van de vrouwen weet niet welke BH het meest geschikt voor hen is. Nochtans is een juiste BH van essentieel belang voor je comfort, het lekker zitten van je bovenkleding én je gezondheid. Zeker als je online koopt en er geen paskamer bij komt kijken, is het niet zo evident om je perfecte maat en pasvorm te kiezen.

 

 

Daarom heeft Lincherie een uniek concept in het leven geroepen: het Lincherie Styling Center aan de Huidenstraat 28 in Amsterdam. Een revolutionaire winkelbeleving die het beste van online en offline shoppen met elkaar combineert.

Door middel van een 3D-scan bepalen we je juiste maat. Alle modellen, stijlen en maten kan je ter plaatse passen. Ook de stofjes, kleuren en materialen kan je zien en voelen aan de hand van een inspiratiecollectie. Na deze persoonlijke en uitgebreide Lingerie Styling sessie, kan je het volledige assortiment online shoppen. Snelle levering en gratis retournering maken het plaatje compleet.

Lincherie
vandevelde
velde