Catwalk komt terug bij de Modefabriek

De komende editie van de Modefabriek staat in het teken van ‘Meer dan Mode’. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Zo is het evenement voorzien van een nieuwe huisstijl en komt de catwalk terug op de Modefabriek.

De nieuwe huisstijl bestaat onder meer uit een nieuw logo:

Catwalk komt terug bij de Modefabriek

Verder komt de catwalkshow weer terug bij de Modefabriek, maar ‘wel op een nieuwe manier’, aldus de organisatie. “De catwalk komt in de Verbindinghal en is geïnspireerd op de drukte van de stad en de vele crossings. The Fashion Show, samengesteld door stylist Pascal Joel Weber en creative Carlo Wijnands, vindt meerdere keren per dag plaats en alle belangrijke trends komen voorbij.”

In District C komt een aantal premium menswear innovators samen om het stijl-DNA van de Nederlandse man op inspirerende wijze te analyseren en te verbeelden. The Dutch is een project rond ‘new tailoring’, samengesteld door Spike Spijker, en laat onder meer zien hoe Sam Lambert en Shaka Maidoh van Londense collectief Art Comes First hun liefde voor traditie ter plekke vertalen naar contemporary menswear.

Beeld: Modefabriek

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN