• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Catwalk komt terug bij de Modefabriek

Catwalk komt terug bij de Modefabriek

Beurzen

Door Anne Buis

30 mei 2016

De komende editie van de Modefabriek staat in het teken van ‘Meer dan Mode’. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Zo is het evenement voorzien van een nieuwe huisstijl en komt de catwalk terug op de Modefabriek.

De nieuwe huisstijl bestaat onder meer uit een nieuw logo:

Verder komt de catwalkshow weer terug bij de Modefabriek, maar ‘wel op een nieuwe manier’, aldus de organisatie. “De catwalk komt in de Verbindinghal en is geïnspireerd op de drukte van de stad en de vele crossings. The Fashion Show, samengesteld door stylist Pascal Joel Weber en creative Carlo Wijnands, vindt meerdere keren per dag plaats en alle belangrijke trends komen voorbij.”

In District C komt een aantal premium menswear innovators samen om het stijl-DNA van de Nederlandse man op inspirerende wijze te analyseren en te verbeelden. The Dutch is een project rond ‘new tailoring’, samengesteld door Spike Spijker, en laat onder meer zien hoe Sam Lambert en Shaka Maidoh van Londense collectief Art Comes First hun liefde voor traditie ter plekke vertalen naar contemporary menswear.

Beeld: Modefabriek