• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • In beeld: vakbeurzen Premium en Panorama

In beeld: vakbeurzen Premium en Panorama

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

De zomeredities van modevakbeurzen Premium en Panorama, de twee grootste en eveneens betrouwbaarste hoekpilaren uit het Duitse beurslandschap, gingen van start op dinsdag 28 juni. Kon u niet afreizen naar Berlijn of bent u gewoon nieuwsgierig hoe het eruit ziet op de beursvloer? Een beeldverslag van Premium en Panorama in foto en video, inclusief 1-minuut-durende tours.

Premium in Station-Berlin

De tweede dag op Premium is goed bezocht. Waar Seek & Bright toch rustig bleven, was er voldoende aanloop in Station-Berlin. Standhouders spreken van ‘momenten van drukte’ en sluiten de dag ‘met een goed gevoel af’.

Lees ook de Premium reportage: Premium: je moet zorgen dat je erbij bent.

Panorama in Berlin Expocenter City

Panorama werd in 2013 opgericht, maar heeft sindsdien bewezen dat Berlijn ook voor grootschalige merken uit het middensegment een lonende beurslocatie is. Deze zomereditie lanceerde Panorama een extra hal, die zich focust op mannenmode. In hal 2 kregen 60 labels zo’n 6.000 vierkante meter tot hun beschikking.

Premium en Panorama vinden plaats tot en met donderdag 30 juni.

Het beursseizoen is afgetrapt. FashionUnited focust in de maand juli op modevakbeurzen. Voor alle tradeshow reads, klik hier.

Fotos and video’s: FashionUnited

Berlin Fashion Week
Panorama
Premium
TRADEFAIRSEASON