• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Marks & Spencer wijzigt management

Marks & Spencer wijzigt management

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Marks & Spencer wil sneller beslissingen kunnen maken en de bedrijfsvoering dichter bij de klanten brengen. Daarom heeft het bedrijf een aantal managementwijzigingen aangekondigd, die de managementstructuur moeten vereenvoudigen.

Patrick Bousquet-Chavanne is aangesteld als executive director of costumer, marketing en M&S.com. Hij krijgt tevens nieuwe verantwoordelijkheden zoals de leiding over M&S.com, en zal rapporteren aan CEO Steve Rowe. CFO Helen Weir krijgt de verantwoordelijkheid over de implementatie van de nieuwe strategieën bij het bedrijf.

In een verklaring laat Rowe weten: “ Op mijn eerste dag als CEO heb ik mezelf verbonden aan de M&S klanten, in alles wat we doen. Deze veranderingen reflecteren dat; een simpelere managementstructuur met een kleiner en gefocust team dat M&S zal leiden naar een efficiëntere besluitvorming en ons dichter bij de klanten brengt.”

M&S heeft ook een nieuw operationeel team geïnstalleerd dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken, evenals de ontwikkeling en uitvoering van de strategie. In het nieuwe team zullen de executive directors van het bedrijf samen werken met verschillende directeuren van onder meer vrouwenmode, lingerie & beauty, retail, communicatie, international en HR.

Beeld: Facebook Marks & Spencer

Marks & Spencer