• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Netto inkomen moederbedrijf Victoria’s Secret gedaald met meer dan 60 miljoen dollar

Netto inkomen moederbedrijf Victoria’s Secret gedaald met meer dan 60 miljoen dollar

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Bij L Brands, Inc. het moederbedrijf van onder andere Victoria’s Secret, is het netto inkomen meer dan de helft afgenomen. In het tweede kwartaal liep de omzet terug van 99 miljoen dollar (89,1 miljoen euro) naar 37,6 miljoen dollar (33 miljoen euro). Dit meldt het bedrijf in het kwartaalverslag.

Het bedrijf ziet al meerdere kwartalen de resultaten teruglopen en de omzet kwam dit kwartaal neer op 2,90 miljard dollar (2,61 miljard euro) in vergelijking met de 2,98 miljard dollar (2,66 miljard euro) van een jaar eerder. In het eerste kwartaal van het huidige boekjaar behaalde het bedrijf nog betere resultaten dan verwacht toen de omzet gelijk bleef. Ook dat kwartaal nam het netto inkomen af.

In het kwartaalverslag is te zien dat de omzet bij Victoria’s Secret met 9 procent terugliep in het tweede kwartaal. Bij Bath & Body Works, het andere merk van L Brands, Inc. steeg de omzet juist met 4 procent.

Editors note: De titel is na publicatie aangepast. Correct is: Netto inkomen moederbedrijf Victoria’s Secret gedaald met meer dan 60 miljoen dollar.

L Brands Inc
Victoria's Secret