• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Omzet daalde met 18.2 procent meldt Gap

Omzet daalde met 18.2 procent meldt Gap

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Het bedrijf maakte donderdag bekend dat de omzet voor het Q2 is gekrompen. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar is de omzet met 18,2 procent gekrompen.

De netto winst van het bedrijf over het Q2 bedraagt 3,275 miljoen dollar, tegen met 4,005 miljoen dollar een jaar eerder. De omzet kromp naar 3,275 miljoen dollar. Vergeleken met 4 procent vorig jaar, is de omzet marge van het bedrijf gekrompen naar -2 procent.

The Gap (NYSE: GPS) is een Amerikaans kleding- en accessoires retailer. Het bedrijf werd in 1969 opgericht door Donald en Doris Fisher en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië. Het bedrijf is ook eigenaar van Banana Republic, Old Navy, Intermix en Athleta. Gap Inc. is de grootste gespecialiseerde detailhandelaar in de Verenigde Staten en met 3.723 winkels wereldwijd is het derde in de totaal aantal internationale vestigingen, na Inditex Group en H&M.

Sinds 2020, heeft Gap meer dan 129,000 werknemers, werkende in meer dan 3,300 winkels.

Voor meer recente berichtgeving over het bedrijf, de collecties en management nieuwtjes van Gap, klik hier.

Beeld: Gap

Dit bericht is gecreëerd met NLG technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

Gap