• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Omzet neemt af met 42 procent meldt Skechers

Omzet neemt af met 42 procent meldt Skechers

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het bedrijf maakte donderdag bekend dat de omzet voor het Q2 is afgenomen. De omzet daalde met 42 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

De netto winst van het bedrijf over het Q2 bedraagt 730 miljoen dollar, tegen met 1,259 miljoen dollar een jaar eerder. De omzet nam af naar 730 miljoen dollar. Vergeleken met 6 procent vorig jaar, is de omzet marge van het bedrijf gekrompen naar -9 procent.

Skechers USA Inc. (NYSE: SKX) is een Amerikaans bedrijf dat zich toelegt op de productie en verkoop van alle soorten schoeisel voor mannen, vrouwen en kinderen. Het bedrijf is in 1992 opgericht door Robert Greenberg, de huidige uitvoerend directeur, en is gevestigd in Californië. De producten worden in meer dan 170 landen gedistribueerd via een netwerk van verkooppunten bestaande uit warenhuizen, schoenenwinkels, speciaalzaken, meer dan 3.000 Skechers eigen winkels en online. In 2018 had het bedrijf meer dan 11.800 werknemers en genereerde het een omzet van 4,64 miljard dollar.

Sinds 2020, heeft Skechers meer dan 13,100 werknemers, werkende in meer dan 3,500 winkels.

Dit bericht is gecreëerd met NLG technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

Skechers