PVH start met distributie Nike herenondergoed door licentiedeal

Nike en PVH slaan de handen ineen. De twee modegiganten sluiten een licentieovereenkomst voor de distributie van Nike herenondergoed door PVH, zo maakt PVH bekend in een persbericht.

PVH Corp heeft de licentie verkregen om het ontwerp, de sourcing, marketing en wereldwijde distributie van Nike herenondergoed uit te voeren. “We zijn ontzettend trots om samen te werken met Nike, want dit is een kans voor twee grote bedrijven om verder te bouwen op elkaars kracht, waardoor het een win-win is voor iedereen, zeker voor de consumenten,” aldus Cheryl Abel-Hodges, voorzitter van Calvin Klein North America en The Underwear Group, in het persbericht.

De Underwear Group van PVH bevat door de nieuwe licentie nu Nike, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Olga, Warner’s en True&Co. “De partnerschap die gebruik maakt van PVH’s innovatieve ondergoed platform zal spannende Nike herenondergoed producten brengen, ondersteunt door complementaire kwaliteitsstandaard en bedrijfsverantwoordelijkheid,” aldus het bericht. Het is niet duidelijk wanneer de eerste producten geproduceerd door PVH in de winkel zullen liggen.

Foto’s: Nike x Nathan Bell Collection via Nike

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN