• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Q3 resultaat PVH Corp. daalt met 14 procent

Q3 resultaat PVH Corp. daalt met 14 procent

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

PVH Corp. heeft maandag de Q3 resultaten bekendgemaakt. De Q3 nettowinst van het bedrijf is gedaald. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar is de omzet met 2 procent gestegen.

De nettowinst van PVH Corp. voor het derde kwartaal bedraagt 209 miljoen dollar, tegen 243 miljoen een jaar eerder. Daarnaast is de omzet toegenomen naar 2,588 miljoen dollar. De winstmarge van het bedrijf daalde naar 8 procent, vergeleken met 10 procent vorig jaar.

Philips-Van Heusen Corporation (NYSE: PVH) werd opgericht in 1976 en is vandaag de dag een van de grootste merken ter wereld, met een divers portfolio van lifestyle kledingmerken, waaronder Calvin Klein (overgenomen in 2002), Tommy Hilfiger (in 2010), Van Heusen, Izod, Arrow en Speedo. In 2013 kocht PVH de Warnaco Group, die de Calvin Klein ondergoed-, jeans- en sportkledinglijnen onder licentie vervaardigde, waardoor de controle over het Calvin Klein merk werd geconsolideerd.

Voor meer recente berichtgeving over het bedrijf, de collecties en management nieuwtjes over PVH, klik hier

Dit bericht is gecreëerd met NLG technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

Calvin Klein
PVH
PVH Corp.
Tommy Hilfiger