Silver Lining B.V., van het Nederlandse damesmodemerk Sylver, zou op 1 oktober uitstel van betaling hebben aangevraagd, zo blijkt uit een bericht op FaillissementsDossier.

Sylver, dat in 2006 werd opgericht, richt zich op vrouwen van veertig jaar en ouder. Het merk beschikt over acht winkels, waaronder in Arnhem, Utrecht en Breda. Daarnaast wordt het label verkocht bij zo’n tweehonderd shop-in-shops in Nederland en Duitsland, en heeft het een eigen webwinkel.

Update vrijdag 4 oktober: De bewindvoerder laat weten de mogelijkheden te onderzoeken voor voortzetting van de activiteiten van Sylver, in overleg met de directie. Voorlopig blijven alle winkels open 'en is de inzet gericht op het inventariseren van de mogelijkheden om de financiële huishouding van de onderneming weer gezond te maken', aldus het persbericht. Er vinden gesprekken plaats met diverse stakeholders, zoals aandeelhouders, financiers en leveranciers. Lees hier meer.

FashionUnited heeft contact gezocht met de bewindvoerder en het merk voor aanvullende informatie. Wordt vervolgd.

Editors note: Silver Lining B.V. (van het damesmodemerk Sylver) is voorlopige surseance van betaling verleend. Dit is in de titel en intro verduidelijkt.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN