• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Van Tilburg Mode en Sport neemt Marya Schoenmode over

Van Tilburg Mode en Sport neemt Marya Schoenmode over

Door Arjan Ranjbar

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Modezaak Van Tilburg en buurwinkel Marya Schoenmode gaan samen verder. Maria Reizevoort, eigenaar van Marya Schoenmode, draagt na 25 jaar haar winkel over aan haar eerdere werkgevers, de familie Van Tilburg. Van Tilburg en Marya Schoenmode maken het nieuws bekend middels een gezamenlijk statement.

In 1992 begon Maria Reizevoort haar eigen schoenmodezaak, na een dienstverband van 24 jaar bij Van Tilburg, in het pand naast de vestiging in het Brabantse Nistelrode. De zaak runde Reizevoort samen met haar man Rens en zoons Sjoerd en Joris. Nu is het tijd voor haar pensioen. “Rens en ik prijzen ons gelukkig in Van Tilburg een goede partij te hebben gevonden om de toekomst van ons bedrijf en de werkgelegenheid van onze medewerkers veilig te stellen,” aldus Reizevoort in het statement. “Na 49 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de retail, is voor mij de tijd aangebroken om samen met Rens van onze nieuw verworven vrijheid te gaan genieten."

Marya Schoenmode zal met behoud van de eigen naam worden voortgezet. Van Tilburg kan met de overname merken als Van Bommel, Paul Green en Nubikk toevoegen aan het portfolio. Met ruim 600 brands geldt Van Tilburg als grootste zelfstandige modewinkel in Nederland. Naast de vestiging in Nistelrode heeft het familiebedrijf filialen in Ravenstein en Schijndel. Van Tilburg opende recent Van Tilburg Kids in Nistelrode, een uitbreiding van de al bestaande mode- en sportwinkel voor volwassenen.

Beeld: Van Tilburg Facebook

Marya Schoenmode
Van Tilburg Mode