• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Vendit branchewinnaar bij De Succesfactor

Vendit branchewinnaar bij De Succesfactor

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Vendit is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de automatiseringsbranche. De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria.

Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen. De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via aandacht, als ook het versterken van het succes en de merkbekendheid van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

TV-programma De Succesfactor
De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2014) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2014. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners. Het interview met Vendit is te zien op zondag 28 december om 12.55 uur en op zaterdag 3 januari om 13.30 uur op zender RTL7.

Onderscheidend vermogen Vendit
Vendit is volgens de Nominatiecommissie dé specialist in automatisering. Door het onderscheidend vermogen en innovatie nomineert De Nominatiecommissie Vendit voor de Nationale Business Succes Award 2014. Vendit is met het automatiseringspakket VMSII uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers in winkelautomatisering en e-commerce voor groot en klein winkelbedrijf.

Kijk voor meer informatie op www.vendit.nl

Partner Content
VENDIT