Adidas heeft woensdag de Q3 resultaten bekendgemaakt. De Q3 netto winst van het bedrijf is gedaald. De omzet nam toe met 9 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

De netto winst van het bedrijf over het Q3 bedraagt 644 miljoen euro, vergeleken met 656 miljoen euro een jaar eerder. Daarnaast is de omzet toegenomen naar 6,410 miljoen euro. De winstmarge van het bedrijf kromp naar 10 procent, vergeleken met 11 procent vorig jaar.

Adidas AG (ETR: ADS) is een Duits sportkledingmerk dat schoenen, kleding en accessoires ontwerpt en produceert en dat zijn hoofdkantoor heeft in Herzogenaurach, Duitsland. Het bedrijf werd in 1949 opgericht door Adolf Dassler. De Adidas Groep bestaat uit twee kernmerken: Adidas en Reebok en is ook eigenaar van TaylorMade. Naast sportschoenen produceert Adidas ook accessoires zoals tassen, shirts, horloges en brillen. De groep heeft wereldwijd meer dan 1400 merkwinkels.

Dit bericht is gecreëerd met AI technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN