Asos Plc heeft een nieuwe financiële topman gevonden. Het bedrijf heeft Mathew Dunn benoemt tot CFO, zo laat het bedrijf weten in een persbericht. Mathew begint zijn rol in de lente van 2019, een exacte datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Dunn heeft in het verleden meerdere managementposities vervuld bij diverse bedrijven, onder andere bij SABMiller plc en hij is op dit moment CFO bij Britvic PLC. “Ik zie er naar uit om te werken met het Asos team. Ik word gemotiveerd door de ambitieuze plannen om de significante potentie van het bedrijf waar te maken,” aldus Dunn in het persbericht.

CEO Nick Beighton van Asos Plc in het persbericht: “Ik zie er naar uit om te werken met Mathew. Hij brengt een relevante mix van operationele ervaring samen met een geschiedenis van het implementeren en overzien van financiële systemen op een internationaal niveau.”

Begin dit jaar maakte Asos bekend dat de CFO, Helen Ashton, per april vertrok. Ze heeft in april haar rol neergelegd maar zou tot augustus werkzaam blijven bij het bedrijf om ‘een ordelijke wisseling’ te verzekeren. CEO Nick Beighton heeft de taken van Ashton tijdelijk op zich genomen.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN