• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • C&A verkleint Europese directie

C&A verkleint Europese directie

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Modeketen C&A heeft een aantal veranderingen aangebracht in de Europese directie. Hierdoor heeft onder meer Pals Brust, voormalig directeur van C&A Nederland, het bedrijf moeten verlaten. Dat meldt Retailnews.

Brust, die afgelopen september nog werd benoemd tot directeur winkeloperatie bij C&A Europa, hield negen jaar lang het roer bij C&A in Nederland. Daarvoor was hij onder andere verkoopdirecteur bij de winkelketen. Door een reorganisatie bij C&A Europa is zijn nieuwe afdeling echter opgeheven, waardoor hij zijn post moest verlaten. Naast Brust vertrekken ook directieleden Teri Naccarato en Alastair Robertson. Andere leden van de directie, waaronder Werner Schweiger en Chris Start, krijgen een andere functie binnen het bedrijf.

Volgens C&A zijn de veranderingen in de Europese directie noodzakelijk om zo de strategie snel en effectief te kunnen uitvoeren. Phillipe Brenninkmeijer blijft de CEO van C&A Europa en wordt daarin bijgestaan door verkoopdirecteur Martijn van der Zee, financieel directeur Willem Eelman, operationeel directeur Tjeerd van der Zee en merk- en omnichanneldirecteur Donald Brenninkmeijer. C&A zoekt bovendien nog een nieuwe HR-manager.

C&A is met ongeveer 1.500 winkels actief in twintig Europese landen en in Brazilië, China en Mexico. In Nederland heeft de modeketen 133 filialen.

C&A