CEO Daniel Ropers vertrekt bij Bol.com

Bol.com heeft Huub Vermeulen benoemd tot de nieuwe CEO. Hij vervangt Daniel Ropers, die de e-tailer na negentien jaar verlaat om aan de slag te gaan als directeur bij Spring Nature.

Ropers verlaat Bol.com per 1 oktober. “Bol.com verlaten is één van de moeilijkste besluiten in mijn leven geweest,” stelt hij in een persbericht. “Ik weet dat ik afscheid neem van een uniek en mooi bedrijf waar we iedere dag volop – vaak ook revolutionaire – verbeteringen realiseren. Ik heb de afgelopen 19 jaar samen mogen werken met geweldige collega’s, die dankzij hun creativiteit, passie, energie én door hun unieke manier van samenwerken het succes bepalen van wat bol.com nu is en gaat worden,” aldus Ropers.

Vanaf de start van Bol.com in 1998 was Ropers werkzaam bij het bedrijf en is er sindsdien aan verbonden gebleven. Onder zijn leiding groeide het e-commerceplatform uit tot de grootste webshop van Nederland, met een omzet van 1,2 miljard euro in het afgelopen jaar.

Ropers’ vervanger Vermeulen is ook een bekende van Bol.com. Hij is nu zestien jaar betrokken bij het bedrijf, onder andere als directielid voor operations & fulfillment. Hij zal de koers die Ropers vaarde naar eigen zeggen doorzetten. “Ons geloof in samenwerken en faciliteren in een retailnetwerk zijn stevig verankerd in de manier waarop wij bol.com verder ontwikkelen,” laat Vermeulen weten.

Beeld: Bol.com

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN