• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Chloé in gesprek met ontwerpster Louis Vuitton?

Chloé in gesprek met ontwerpster Louis Vuitton?

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Er is een kaper op de kust gespot bij Louis Vuitton. Modehuis Chloé zou belangstelling hebben voor Natacha Ramsay-Levi, een ontwerpster bij Louis Vuitton. Dat meldt Women’s Wear Daily.

Volgens bronnen van WWD zou Chloé in gesprek zijn met Ramsay-Levi, een medewerkster van Nicolas Ghesquière bij Louis Vuitton. Het tweetal werkte al eerder samen bij Balenciaga. Na Ghesquière’s vertrek bij het van oorsprong Spaanse modehuis in 2013 ging Ramsay-Levi aan de slag als adviseur voor merken als Hermès en Acne Studios, om uiteindelijk weer voor Ghesquière te gaan werken bij Louis Vuitton.

Hoewel Chloé weigerde te reageren, zou een eventuele aanstelling op zijn vroegst pas in het tweede kwartaal van volgend jaar plaats kunnen vinden. Zowel Ramsay-Levi als huidig creatief directeur van Chloé, Clare Waight Keller - staan tot na Paris Fashion Week onder contract bij hun respectievelijke werkgevers. De wereldberoemde modeweek loopt tot 8 maart.

Waight Keller heeft in haar vijf jaar bij Chloé de aanwezigheid van het merk op de modekaart versterkt. 2015 zou het doorslaggevende jaar zijn geweest voor het merk, aldus CEO Geoffroy de la Bourdonnaye. Haar inmiddels haast iconische tas, de Drew, is een blijvende hit en de ready-to-wear collecties worden goed ontvangen door critici en consumenten.

Chloe