• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Design director Mackenzie vertrekt bij New Look

Design director Mackenzie vertrekt bij New Look

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Na tien jaar werkzaam te zijn geweest als New Look´s Buying, Merchandise and Design Director heeft Carolyn Mackenzie haar vertrek bij de moderetailer aangekondigd. Dat meldt Drapers.

Mackenzie heeft haar baan bij New Look opgezegd om aan de slag te gaan als Brand Director bij het Australische damesmerk Forever Now. Voordat Mackenzie bij New Look kwam werken, had zij al gewerkt bij het Britse warenhuis Debenhams en retailer BHS. New Look is op dit moment al bezig met de zoektocht naar haar opvolger.

Het vertrek van Mackenzie is de tweede verandering in de directie van het bedrijf dit jaar. In juni werd ook bekend dat General Manager Paul Mason wegging en zou worden vervangen door John Gnodde. Het vertrek van Mason kwam tegelijk met het nieuws dat het Zuid-Afrikaanse investeerdersbedrijf Brait 90 procent van de aandelen van New Look had gekocht.

New Look, dat onlangs de resultaten voor H1 van 2015 bekendmaakte, heeft op dit moment ongeveer 800 winkels in onder andere België, Frankrijk en Polen. Van alle winkels zijn 600 gevestigd in Groot-Brittannië en Ierland.

New Look