• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Directeur Men At Work vertrekt

Directeur Men At Work vertrekt

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Mark Hommelberg neemt afscheid als algemeen directeur van Men At Work. Vanaf 1 april is hij niet meer werkzaam in zijn functie. Hij blijft wel aandeelhouder bij het modebedrijf. Medio februari zal Men At Work de nieuwe algemeen directeur aankondigen, meldt Men At Work in een persbericht.

Hommelberg werkte 15 jaar bij Men At Work in verschillende functies. In 2012 nam hij de keten over, samen met oprichter Marcel van Gelderen en directielid Peter Roelofs. Sinds anderhalf jaar is de modeketen onderdeel van Varova Fashion Groep, die ook Sissy-Boy, Open32, Tumble ’N Dry, gsus, Kings of Indigo & Ontour onder zijn hoede heeft.

Volgens de vertrekkend directeur is het ‘na 15 jaar Men At Work en na een succesvolle integratie bij Varova Fashion een mooi moment om aan een andere uitdaging te beginnen’. Maarten Vaessen van Varova Fashion laat weten:“Wij danken Mark zeer voor zijn inzet en leiderschap waarmee hij de basis heeft gelegd voor het nieuwe en groeiende Men At Work.”

Momenteel heeft Men At Work 41 winkels in Nederland en België, tevens is er een webwinkel. In het eerste kwartaal van 2017 wil Men At Work het nieuwe concept ‘Start Something’, dat in 2016 al gelanceerd werd in de vestiging in Gent, verder uitrollen naar winkels in Utrecht, Leiden en Antwerpen Meir. Eind februari gaat de nieuwe Fish & Chips winkel open in Antwerpen.

Beeld: Men At Work

Men At Work