• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Directeur supply chain V&D stapt na tien jaar op

Directeur supply chain V&D stapt na tien jaar op

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Theo Heemskerk is na tien jaar vertrokken als directeur supply chain bij warenhuisketen V&D. Volgende week start hij als COO van handelsonderneming Edco in Eindhoven. Dat meldt nieuwswebsite Logistiek.nl.

Naar eigen zeggen zag Heemskerk geen uitdaging meer bij V&D, mede door vele directiewisselingen en onenigheden. Onlangs bracht het warenhuis zijn directie terug van negen naar vier leden. Directieleden voor logistiek, e-commerce, IT, marketing en HR werden daarbij uit hun functie gezet.

Volgens Heemskerk is de logistieke organisatie van V&D klaar om de veranderingen goed aan te kunnen. “De flexibiliteit van de organisatie is sterk toegenomen, maar we moeten wel beter leren inspelen op de vraag naar kleine orders,” aldus Heemskerk.

In 2005 kwam Heemskerk over van Hema, waar hij lange tijd verantwoordelijk was voor zowel distributiecentra als winkels. Sinds de opening van een geautomatiseerd distributiecentrum van V&D drie jaar geleden, richtte hij zich volledig op de logistiek. Vanaf april dit jaar kreeg Heemskerk ook de leiding over e-fulfilment en last mile delivery. Door wie Heemskerk wordt opgevolgd, is nog niet bekend.

V&D