G-Star heeft nieuw hoofd van markt Spanje en Portugal

UPDATE: G-Star laat in een statement aan FashionUnited weten: "In een voortdurend veranderend retaillandschap transformeert G-Star in een omni-channel bedrijf met de focus op het creëren van een naadloze ervaring voor de consument. In het kader van deze transformatie is Lucas Fiorita aangesteld als Regional General Manager voor Zuid-Europa en zal hij rapporteren aan zijn co-CEO's. In zijn rol zal Lucas de locale teams overzien op het gebied van implementatie van de omni-strategie voor Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Zuid-Europa blijft een belangrijke markt voor G-Star. De wijziging in management is een nieuwe mogelijkheid om deze relatie te verbeteren en de service aan klanten in Zuid-Europa te optimaliseren met innovatief G-Star denim."

G-star heeft een nieuw hoofd van de Spaanse en Portugese markt. Door de reorganisatie bij het Nederlandse merk heeft Luca Fiorita het stokje overgenomen van Peter Danckaerts, zo meldt Moda.es. Danckaerts was de eerste die aan het hoofd stond van de markt vanaf de toetreding in 2004.

De functie zal nu worden vervuld in het hoofdkantoor van G-star in Nederland. Fiorita werkt als sinds 2010 in verschillende functie bij het bedrijf. Hij was hiervoor al algemeen directeur voor de Duitse regio en manager van alle strategische accounts van het bedrijf.

In Spanje heeft G-Star een eigen winkel en 14 franchises. In Portugal is het merk alleen nog aanwezig door groothandel en franchises.

Beeld: G-Star Raw Facebook

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN