• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Han Bekke nieuwe voorzitter IAF

Han Bekke nieuwe voorzitter IAF

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Han Bekke, voorzitter van Modint, is benoemd als voorzitter van de International Apparel Federation (IAF). Hij volgt Rahul Mehta op, die sinds 2014 hoofd was van de organisatie en tevens voorzitter is van de Clothing Manufacturers’ Association of India.

Bekke heeft een lange loopbaan in de mode en textiel achter de rug en is sinds 2013 voorzitter van Modint, dat lid is van de IAF. Van 2006 tot 2014 was Bekke tevens secretaris van de IAF en trad toe tot het bestuur in 2014.

Tijdens de algemene ledenvergadering van de IAF in Mumbai werd ook Ed Gribbin, voorzitter van het Amerikaanse Alvanon Inc, verkozen tot penningmeester. Jiang Hui, voorzitter van de Chinese Chamber of Commerce for Textiles and Clothing, werd benoemd tot lid van de uitvoerende commissie, terwijl Faruque Hassan uit Bangladesh en de Amerikaanse Les Miller tot het bestuur toetraden.

De IAF is een mode- en textielorganisatie waar ruim 40 landen aan deelnemen, met een lidmaatschap van ruim 150.000 bedrijven en meer dan 5 miljoen werknemers.

IAF
MODINT