• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Lululemon geeft twee nieuwe Senior Vice President rollen aan Adidas en Nike veteranen

Lululemon geeft twee nieuwe Senior Vice President rollen aan Adidas en Nike veteranen

Door Marthe Stroom

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Beeld: Lululemon Athletica Inc.

Bij Lululemon Athletica Inc. zijn twee nieuwe rollen geïntroduceerd, dat meldt WWD. Simon Atkins wordt de eerste Senior Vice President Footwear, en Phil Dickinson vervult de nieuwe rol van Senior Vice President Global Creative Director. De twee SVP’s komen van Adidas en Nike, respectievelijk.

Atkins start deze week komt in een tijd van innovatie voor de Lululemon schoenenlijn. Afgelopen maand kondigde het merk nog aan dat het vier nieuwe atletische schoenen specifiek voor vrouwen zal lanceren, zo meldt WWD. Een mannen schoenenlijn zal later dit jaar geïntroduceerd worden. Atkins zal zich als SVP Footwear bezig houden met de wereldwijde strategie van de schoenenlijn, waaronder innovatie, merchandising en design.

Dickinson start zijn rol als SVP Global Creative Director in de zomer, op 18 juli. Hij zal zich bezig houden met de wereldwijde creatieve strategie omtrent product ontwikkeling, in samenwerking met het design team.

Chief Product Officer Sun Choe meldt tegen WWD: ‘’Beide leiders brengen een diep begrip van onze doelgroep en een mondiaal georiënteerde mind-set met zich mee, die Lululemon de mogelijkheid zal bieden om wereldwijde groei verder te accelereren.’’

Lululemon
Lululemon Athletica Inc.