Nieuwe CFO bij Michael Kors

Thomas J. Edwards Jr. vervangt Joseph B. Parsons als chief financial officer bij Michael Kors. Edwards aanstelling is per direct effectief. Parsons vertrekt in augustus na dertien jaar bij het modemerk, meldt het bedrijf in een persbericht.

Edwards gaat niet alleen aan de slag als CFO, maar vervult vanaf nu ook de functies van chief operating officer, uitvoerend vice president en penningmeester. “We zijn heel enthousiast om Tom te verwelkomen in onze organisatie en dat hij verantwoordelijk is voor de wereldwijde financiële operaties en IT,” zegt John D. Idol, bestuurslid en CEO van Michael Kors. “Hij is een belangrijk instrument om de groei voort te zetten evenals initiatieven die onze waarde vergroten.”

Edwards was voorheen werkzaam bij Brinker International, een bedrijf met verschillende restaurants in het portfolio, als CFO en uitvoerend vice president. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Wyndham Hotel Group.

”Ik ben verheugd om bij Michael Kors te werken,” zegt Edwards. “Het bedrijf heeft zichzelf gevestigd als een leider in de wereldwijde luxe industrie met een sterke historie van goede financiële resultaten. Ik zie er naar uit om samen te werken met John, Michael en de rest van het management team terwijl Michael Kors verder het lange termijn plan uitvoert.”

Beeld: Michael Kors Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN