Terwijl de zoektocht naar een nieuwe CEO nog doorgaat, heeft Lululemon wel een nieuwe CFO gevonden. Patrick Guido is benoemd als de nieuwe financiële topman van het bedrijf, zo maakt het sportmerk bekend in een persbericht.

“Met een indrukwekkende historie bij grote retail en consumenten bedrijven, heeft Patrick veel ervaring met het leiden van zaken tijdens periodes van substantiële economische groei,” aldus COO Stuart Haselden in het statement. “Ons momentum blijft sterk en we zijn blij dat Patrick zich aansluit bij ons team en kijken uit naar zijn belangrijke bijdragen.” Lululemon Athletica Inc. heeft het doel om in 2020 de omzetgrens van 4 miljard dollar (3,2 miljoen euro) te passeren, zo bleek uit de jaarcijfers van 2017 die afgelopen maart werden gepubliceerd.

De nieuwe financiële topman van Lululemon heeft gewerkt bij onder andere VF Corporation, Saks Incorporated en The Home Depot. “Ik ben verheugd om mij aan te sluiten bij een merk met zo’n trouwe fanbasis en zo veel niet aangeboorde kansen,” aldus Guido in het statement. “Ik zie er naar uit om Stuart en het team te ondersteunen met het leveren van gewenste resultaten betreffende de strategische doelen van het bedrijf en het realiseren van de wereldwijde potentie van Lululemon.”

Lululemon Athletica Inc. zit sinds februari zonder CEO. Laurent Potdevin stapte per direct op bij het bedrijf, zo meldde het bedrijf in een persbericht. “Lululemon verwacht van alle medewerkers dat ze het hoogste niveau van integriteit en respect voor elkaar tonen en meneer Potdevin voldeed niet aan deze gedragsstandaard,” aldus het bericht destijds. Een opvolger voor Potdevin is nog niet bekend gemaakt.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN