Net-a-Porter heeft een nieuwe inkoopdirecteur. Nayla Touma gaat per februari aan de slag als buying director voor de schoenen, tassen-en accessoirescollectie van de online retailer. Dat maakt moederbedrijf Yoox Net-a-Porter bekend middels een persbericht.

Touma komt over van luxe warenhuis Bergdorf Goodman, waar ze eveneens verantwoordelijk was voor het schoenenaanbod. Daarvoor werkte ze als inkoper voor warenhuis Bloomingdale’s.

Touma start deze maand met haar nieuwe functie vanuit haar standplaats New York, waarna ze in april verhuisd om aan de slag te gaan op het hoofdkantoor van Yoox Net-a-Porter in Londen.

De benoeming van Touma staat niet op zichzelf: Net-a-Porter werkt momenteel aan het versterken van het aanbod aan schoenen en accessoires, zo meldt het bedrijf in het statement. Billie Faricy-Hyett en Thalia Tserevegou, beiden reeds werkzaam voor Net-a-Porter, zijn gepromoveerd tot inkoopmanagers voor de schoenen-en accessoirecollectie. De twee starten per direct met hun nieuwe functie. Het nieuw gevormde inkoopteam rapporteert direct aan Elizabeth von der Goltz, Global Buying Director voor Net-a-Porter.

Lees ook: Net-a-Porter en het begin van de luxe mode e-tail

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN