• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Oprichter So Pr Odette Schoonenberg (49) overleden

Oprichter So Pr Odette Schoonenberg (49) overleden

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Odette Schoonenberg, oprichter en mede-eigenaar van lifestylebureau SO PR, is op 49-jarige leeftijd overleden, zo blijkt uit een bericht van het bureau op Instagram. Schoonenberg is volgens het Parool op vrijdag overleden. Samen met Thijs Willekes was Schoonenberg eigenaar van SO PR.

Schoonenberg richtte twaalf jaar geleden haar eigen PR-bureau op. Het Amsterdamse bedrijf vertegenwoordigd onder andere Elisabetta Franchi, Bas Kosters, Livera, Floris van Bommel, Van Haren, Silvian Heach, en Expresso. In 2014 werd bij de zakenvrouw drie verschillende vormen van kanker geconstateerd: eierstok-, long- en baarmoederhalskanker. Tijdens haar behandeling had ze vaak moeite met eten wat haar inspireerde tot het schrijven van het kookboek ‘A Spoon full of Love’, waarin ze recepten deelde voor zieke en herstellende mensen. Het boek werd begin dit jaar uitgebracht.

In 2016 werd Schoonenberg schoon verklaard, maar enkele weken terug, zo meldt het Parool, bleek de kanker teruggekeerd. Na een week was ze uitbehandeld en bracht ze haar tijd door in een hospice.

LOVE

A post shared by So PR (@soprnl) on

Odette Schoonenberg
So PR