• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Reebok benoemt creatief directeur

Reebok benoemt creatief directeur

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Thomas Steinbrück gaat binnenkort aan de slag als creatief directeur van sportmerk Reebok. Het is voor het eerst in lange tijd dat het merk weer een creatief directeur heeft, aldus het bedrijf.

Steinbrück is een ervaren modeontwerper en doceert ook aan de Parsons School of Design in New York. In het verleden werkte hij als creatief directeur van de couturelijn van Elie Saab, en bij Porsche Design ontwierp hij de dames- en herencollectie. Hij was ook vice-voorzitter van merchandising en ontwerp bij het Amerikaanse merk Kenneth Cole.

Bij Reebok zal Steinbrück verantwoordelijk zijn voor de creatieve richting van de schoenen- en kledingcollecties van het merk. Zelf een enthousiaste sporter, zal hij trends en thema’s moeten creëren en creatieve leiding moeten geven aan de ontwerpteams, aldus het bedrijf.

”We bouwen iets heel spannends hier bij Reebok,” zei Reebok voorzitter Matt O’Toole. “Door Thomas te benoemen als ons creatief directeur is de volgende stap gezet in het manifesteren van Reebok als toonaangevend mondiaal fitnessmerk.”

O ‘Toole noemt Steinbrück ‘de perfecte match’ voor Reebok omdat hij ‘onze passie deelt voor het creëren van de best-presterende producten voor onze klanten op fitnessgebied, zonder de look en stijl te verliezen te ze in hun dagelijks leven verwachten’.

Reebok