• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Under Armour benoemt nieuwe managing director Europa

Under Armour benoemt nieuwe managing director Europa

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Under Armour heeft het management weer op de schop genomen. Dit keer het management van de afdelingen Europa en corporate communicatie. “Deze twee nieuwe aanstellingen zullen Under Armour’s focus op groei ondersteunen en de internationale zaken vergroten en het expertise in strategische en wereldwijde communicatie verbeteren,” aldus het merk in een persbericht.

Massimo Baratto is door het merk aangesteld als vice president en managing director Europa. Baratto zal vanuit het Europese hoofdkantoor in Amsterdam verantwoordelijk zijn voor het stuwen van winstgevende groei, merkbekendheid en het opzetten van strategische partnerschappen in Europa. Baratto was hiervoor werkzaam als CEO van de Oberalp Group.

Under Armour heeft ook een nieuwe functie in het leven geroepen, de functie van Senior Vice President of Corporate Communications. Deze zal vervuld worden door Kelley McCormick. Ze is verantwoordelijk voor zowel de zakelijke media relaties, maar ook de communicatie met het personeel van Under Armour.

Vorige week maakte Under Armour nog bekend de digitale afdeling te herstructureren. Verschillende afdelingen zullen vanaf geleid worden door CTO Paul Fipps.

Under Armour