• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • VF Corp benoemt nieuwe global brand president Vans

VF Corp benoemt nieuwe global brand president Vans

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Doug Palladini is door VF Corp benoemd tot global brand president. Hij is per direct werkzaam in zijn nieuwe functie. Dat melden diverse media.

Hij volgt Kevin Bailey op, die overigens nog steeds president blijft van de Action Sports Coalition van VF Corp. Palladini zal verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde strategie van het merk. Naast zijn leidinggevende en managementverantwoordelijkheden zal hij ook met regionale teams lokale strategieën ontwikkelen en uitrollen. De nieuwe brand president is ook verantwoordelijk voor de wereldwijde marketing en producten, evenals de verkoop in de Verenigde Staten.

Palladini werkte al heel lang bij Vans. Zo was hij de vicepresident en general manager voor de Verenigde Staten. Daardoor was hij vicepresident global marketing.

President Kevin Baily zegt in een statement Palladini’s ‘bijzondere leiderschap en diepe band met Van’s erggoed, die hem goed van pas zal komen als hij de toekomst van het merk voor de werknemers en klanten wereldwijd zal vormgeven’. In een statement aan de media laat Palladini weten ‘het een enorme eer te vinden’ dat hij deze positie mag bekleden.

Beeld: Facebook Vans

Vans