VF Corp benoemt president Sportswear

VF Corportaion heeft Brendan Sullivan benoemt als president of Sportswear. Hij volgt Karen Murray op die senior brand advisor wordt van de Sportswear-divisie.

Voorheen was Sullivan vice president, direct-to-consumer bij VF Corp. In zijn nieuwe functie heeft hij leiding aan de labels Nautica en Kipling in Noord-Amerika. Hij zal rapporteren aan Curt Holts, de president of imageswear, jeans en sportswear brands.

“Brendan is een bewezen leider, met een succesvol track record bij VF en de retailindustrie,” zegt Holz in een persbericht. “Hij begrijpt de kracht van de merken Nautica en Kipling, en zijn ervaring in de dynamische winkel- en online omgeving van de consument vandaag de dag geeft hem de ideale set skills om de Sportswear divisie van VF Corp te leiden en te laten groeien.”

Sinds 2007 werkt Sullivan bij VF Corp, zo leidde hij de retailtak voor verschillende merken, waaronder Timberland, ook focuste hij op de Europese uitvoering daarvan. Eerder werkte hij bij de Borders Group en L Brands.

Beeld: Facebook Kipling

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN