We Fashion benoemt Ivon Corcoran tot Chief Product Officer

We Europe heeft Ivon Corcoran aangesteld als Chief Product Officer (CPO) van We Fashion. Dat maakt het Nederlandse modebedrijf bekend middels een persbericht. In deze nieuwe rol, die onmiddellijk ingaat, is Corcoran eindverantwoordelijk voor Buying, Merchandising en Design voor alle productafdelingen.

Naar eigen zeggen stelt deze aanstelling We Fashion in staat om een op elkaar afgestemde productvisie te implementeren, met als belangrijkste vertrekpunt de specifieke behoeften van de verschillende klantgroepen.

“Ivon heeft de afgelopen vijf jaar de Kids afdeling naar de best behaalde resultaten ooit geleid en Merchandising van de drie afdelingen op elkaar afgestemd. Enkele jaren geleden was hij op interim basis medeverantwoordelijk voor Women en zijn ervaring op het gebied van Men heeft hij in eerdere functies opgedaan bij Burton voor Arcadia in het Verenigd Koninkrijk. We zijn erg blij dat Ivon deze nieuwe rol gaat vervullen en hebben er alle vertrouwen in dat hij ook dit met succes gaat doen, aldus Joris Aperghis, CEO van We Europe in het persbericht.

Corcoran laat in hetzelfde bericht weten enthousiast te zijn over de nieuwe uitdaging: “Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor product te vertalen naar grotere successen voor We als merk.”

Over We Fashion

We Fashion is een Nederlands modemerk met collecties voor heren, dames en kinderen. De collecties worden verkocht via de eigen winkels, de webshop en online partners. Het bedrijf heeft 220 eigen winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Bij We Fashion heeft 2500 medewerkers. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in Utrecht.

Beeld: Ivon Corcoran via We Europe

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN