About You breidt assortiment herenkleding uit

About You blijft het aanbod herenkleding uitbreiden. De Hamburgse online shop heeft onlangs een eerste capsulecollectie voor de mannelijke doelgroep gelanceerd. De collectie is tot stand gekomen in samenwerking met de Duitse influencer Daniel Fuchs, die ook op het e-commerce platform te zien is als 'idool' genaamd 'Magic Fox'.

De capsulecollectie richt zich op casual everyday looks met een 'high fashion spirit', zegt About You in een persbericht. De collectie bestaat uit 23 individuele stukken en is sinds maandag 25 februari verkrijgbaar in de online shop van het dochterbedrijf van Otto. De stijlen omvatten een wollen jas, chino's, corduroy jassen, wollen truien en Chelsea boots. Verkoopprijzen lopen van 24,90 euro tot 299 euro voor de leren jas.

De lancering van de eerste pure herenkleding capsule collectie is een logische stap in de succesvolle samenwerking met Daniel Fuchs, aldus het Hamburgse bedrijf About You. Fuchs is al ongeveer vijf jaar actief als influencer op Instagram en heeft ongeveer 1,8 miljoen volgers.

About You breidt assortiment herenkleding uit

In Nederland worstelt About You momenteel met langere levertijden vanwege een magazijnverhuizing. De webshop biedt 10 procent korting op iedere bestelling als excuus.

Foto's: Campagnebeelden About You x Magic Fox

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN