• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Commerciële Concepten Herfst 2017-18

Belangrijke Commerciële Concepten Herfst 2017-18

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De trendexperts van Trendstop brengen u de laatste commerciële thema’s alsmede belangrijke producttoepassingen en inspirerende beelden. Ons team heeft de trends die de meeste impact zullen hebben op commerciële modecollecties en zich de komende zomer zullen blijven ontwikkelen op het gebied van mode, schoenen en accessoires, geïdentificeerd en geanalyseerd.

Deze week krijgen de lezers van FashionUnited een exclusieve blik op drie essentiële SS17 Resorttrends. Utility Chic verleent nieuwe vrouwelijkheid aan utilitaire mode, met een meer eenvoudige en schone esthetiek voor een moderne uitstraling. Winter Lotus Blossom voegt een Oosters tintje toe aan de klassieke Westerse thema’s van weleer met traditionele Japanse silhouetten en motieven. Met Sublime Settler wordt de Amerikaanse prairielook vrouwelijke en elegant met een rustieke doch verfijnde uitstraling.

Utility Chic

Utilitaire mode wordt voor herfst 2017-18 opgewaardeerd met een modebewust gevoel die het uniform combineert met een vrouwelijke esthetiek. Het draait vooral om het praktische aspect maar een ranker silhouet, minimalistische details en subtiele technische elementen voorzien cargo van een zuivere uitstraling.

Winter Lotus Blossom

Oost en West ontmoeten elkaar voor herfst 2017-18 met een combinatie van door het interieur geïnspireerde prints en Japanse elementen die samen een fusie van inter-culturele prints creëren. Rijke jacquards, satijnen en zijden stoffen verlenen luxe aan schoenen en weelderige wikkeljassen, terwijl afwerkingen en sieraden aan erfstukken herinneren.

Sublime Settler

Herfstthema’s combineren een pioniersgeest met vrouwelijke elegantie. Warme neutrale tinten en subtiele rustieke texturen roepen beelden van de winterse prairie op terwijl ingetogen capes van zachte garen en accessoires van vachetta leer een verfijnde interpretatie van de boerenstijl bieden.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen een voorproefje van de deskundig samengestelde rapporten van Trendstop met een gratis exemplaar van SS15 Womenswear Commercial Themes, met de meest commercieel relevante collecties, inspirerende foto’s en laatste toepassingen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Jil Sander, Ji Oh, Jil Sander Acne Studio, Louis Vuitton, Christian Dior, Rochas, Chanel en Christopher Kane allen Resort Voorjaar/Zomer 2017.

Trendstop