Belangrijke Denimthema Trends voor Herfst/Winter 2016-17

Denim krijgt voor herfst/winter 2016-17 een update met nieuwe silhouettes en een hedendaagse interpretatie van stoffenontwerpen en texturen. Zie hoe deze ongedwongen kledingstijlen, die ideaal zijn voor de Junior en Contemporary markten, kunnen worden omgetoverd in moderne, opvallende stukken voor dames met deze gewaagde nieuwe denimthema trend. De Trendstop denimexperts hebben geanalyseerd hoe deze ontwikkelingen in de collecties van de komende seizoenen tot uiting komen, van jasjes tot spijkerbroeken, en hoe zij belangrijke denimelementen zoals kleur, wassing en details zullen beïnvloeden. Wij presenteren de lezers van FashionUnited met A Denim Statement, een onontbeerlijke denimtrend die de alledaagse kledingstukken verfraait met opvallende maar moderne charme voor kouder weer.

A Denim Statement

Belangrijke Denimthema Trends voor Herfst/Winter 2016-17

Damesdenim roept beelden van doe-het-zelf sjiek op met een verzameling appliqué’s die de kledingstukken een jeugdige uitstraling geven. Onder het assortiment appliqué’s bevinden zich cartoons, bliksemschichten en grafische opdrukken van stadsgezichten, terwijl pailletten een vleugje luxe aan de stukken verlenen. De blauwe wassingen en losse silhouettes kenmerkend voor deze trend, die uitermate geschikt is voor een stedelijke look.

Dit seizoen spreekt denim de tastzin aan met ontwerpen met een hoge aaibaarheidsfactor. Deze getextureerde oppervlakten geven extra dimensie aan vormen, terwijl zij ook bescherming bieden tegen koud weer. Tot de hoogtepunten behoren kledingstukken bedekt met spijkerstof in de vorm van schubben of roesjes, als ook gebobbelde stoffen of stoffen voorzien van stijve, losse weefsels. De kledingstukken kunnen apart of samen worden gedragen voor een echte statement.

Belangrijke Denimthema Trends voor Herfst/Winter 2016-17

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van de complete Voorjaar/Zomer 2015 Ladies Denim Forecast van Trendstop, waarin 11 essentiële denimthema’s zijn opgenomen die u kunnen helpen bij de planning van uw denimassortiment. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Belangrijke Denimthema Trends voor Herfst/Winter 2016-17

Trendstop.com is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto's via Trendstop.com: Ashish Voorjaar/Zomer 2015, New York Street Style, Aloha From Deer Herfst/Winter 2015-16, Street Style Parijs en Faustine Steinmetz.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN