Belangrijke Denimtrends voor Herfst/Winter 2018-19

Het Trendstopteam biedt lezers van FashionUnited diepgaande inzichten in de inspiratiebronnen en innovaties die van invloed zijn op de denimmarkt. Net terug van de tiende jubileumeditie van de Denim Première Vision beurs in Parijs, onthullen onze experts de belangrijke concepten, technische ontwikkelingen en consumenteninzichten die bepalend zullen zijn voor deze sector in Herfst/Winter 2018-19 en de daaropvolgende seizoenen. Ons uitgebreide beursoverzicht en daarbij behorende product foto’s analyseren en beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt maken voor uw collecties.

Deze week presenteert Trendstop drie invloedrijke thema’s die onmisbare zijn voor iedere Herfst/Winter 2018-19 denimcollectie. Neo Paddings introduceert bovenkleding invloeden aan denim, met gevulde silhouetten en gewatteerde stoffen. Lasered Impressions legt de nadruk op technologie met nieuwe motieven en decoratietechnieken. The Vintage Wash verwijst naar de geschiedenis van de jeans, waarbij opnieuw uitgevonden klassiekers de duurzame eigenschappen van authenticiteit en tijdloosheid van denim versterken.

Neo Paddings

Belangrijke Denimtrends voor Herfst/Winter 2018-19

Gewatteerde en gevulde stoffen herdefiniëren het Herfst/Winter denimsilhouet met een door buitenkleding geïnspireerde esthetiek. Opbollende proporties en opgeblazen stoffen verlenen een geïsoleerde eigenschap aan jasjes en gilets, terwijl gewatteerde panelen en contrasterende toevoegingen extra warmte introduceren aan gelaagde items.

Lasered Impressions

Belangrijke Denimtrends voor Herfst/Winter 2018-19

Laser technieken zijn een belangrijke ontwikkeling voor herfst/winter 2018-19 denim met een frisse kijk op oppervlaktedesign. Traditionele motieven krijgen een update dankzij het gebruik van digitale lasertechnologie om bedrukte en versierde motieven, distressed effecten en ingewikkeld snijwerk te creëren op een reeks denimstukken.

The Vintage Wash

Belangrijke Denimtrends voor Herfst/Winter 2018-19

In tegenstelling tot de hightech ontwikkelingen van het seizoen, keert spijkergoed dit najaar terug naar zijn wortels door de geschiedenis van deze werkkleding te vieren. Klassieke silhouetten zijn flink witgewassen en indigo pigmenten verbleekt voor een verouderde vintage uitstraling die authenticiteit verleent aan denim looks.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2017 Denim Premiere Vision rapport van Trendstop, met belangrijke ontwerpers, productthema’s en deniminnovaties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Belangrijke Denimtrends voor Herfst/Winter 2018-19

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Filatures du Park, Kipas Denim, Toray International, Nihonmenpu Textile, Jeanologia, Soorty, Tavex, allen Herfst Winter 2018-19.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN