• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Festival Streetstyle Trends voor Voorjaar/Zomer 2015

Belangrijke Festival Streetstyle Trends voor Voorjaar/Zomer 2015

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het einde van het muziekfestival seizoen van deze zomer nadert met de afsluiting van het iconische Glastonbury in het Engeland. Vrijgevochten trendsetters feestten opnieuw onder de zon en in de regen, dit alles in een reeks inspirerende looks met het gebruik van creatieve accessoires, innovatieve styling en opvallende kleding. De Trendstopexperts doen, samen met ons mondiale team van trend-spotters, verslag van alle laatste ontwikkelingen uit de wereld van de grote festivals, en analyseren welke essentiële trends zich hoogst waarschijnlijk verder zullen ontwikkelen en van invloed zullen zijn op de fast fashion en zomer festival collecties. Deze week, direct vanuit de arena bij Worthy Farm in Glastonbury, presenteren wij de lezers van FashionUnited met vier opvallende en hedendaagse festival streetstyle trends voor zowel dames en heren.

Glastonbury 2015

Kledingstukken schitteren en glimmen in de zomerzon dankzij de sprankelende stijlen waarmee festival-gangers hun garderobe een update geven. We zien bikerjasjes versierd met gouden pailletten - een belangrijke trend voor vrije-tijds jasjes - terwijl andere stijlen spelen met het contrast tussen versierde mouwen en een eenvoudig zwart lijf. Ondertussen maken minijurken een statement met kleurrijke tribale patronen, met bijpassende make-up.

Glastonbury mannen lieten zich inspireren door verre reizen en dit heeft geleid tot de Festival Globe-Trotter look. Afrikaanse print hemden worden voorzien van kleuraccenten, terwijl sjieke overhemden en bootschoenen opvallen naast draagtassen voorzien van motieven en wijde ethnische broeken. Tropische petten lijken als nieuw wanneer zij gestyled worden met paisley sjaals die de nek ook beschermt tegen de zon.

De zonnebril is een must-have voor iedere festival trendsetter. We zien nieuwe versies van zonnebrillen in grote, uitgesproken ontwerpen. Het draait allemaal om grote proporties, met ondoorzichtige lenzen en contrasterende monturen of hartvormige stijlen met opklapbare constructies.

Deze opvallende handenvrije gordeltasjes combineren stijl met functie. Veelkleurige stoffen stijlen doen denken aan de retro-sport look met geblokte en contrasterende details, terwijl zwart leren tasjes een gewaagde uitstraling krijgen met 3D metalen noppen. Grafische prints verlenen eigenzinnigheid aan de tassen met fotoprints van lichaamsonderdelen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van de complete Spring/Summer 2014 Festival Trend Overview van Trendstop, voorzien van tientallen festival-mode en ensemble ideeën om u te helpen bij het plannen van uw fast fashion en zomer festival collecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Glastonbury Street Style 2015.

Trendstop