• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Herenmodetrends vanuit de Herfst/Winter 2016-17 Beurzen in Parijs

Belangrijke Herenmodetrends vanuit de Herfst/Winter 2016-17 Beurzen in Parijs

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Ieder seizoen reizen de Trendstop experts de wereld over naar de meest invloedrijke modebeurzen en analyseren de honderden inspirerende en commercieel relevante trends die ze daar tegenkomen. Parijs is een van de toonaangevende Europese steden waar een aantal vooraanstaande beurzen gehouden wordt, dus stuurde Trendstop onlangs een team trendspotters naar de Franse hoofdstad om verslag te doen van de herenedities van de beurzen Capsule, Tranio en MAN 2016-17. Ditmaal lag de nadruk bij het hedendaagse aanbod van Capsule op kwaliteit, constructie en eigenzinnige details, terwijl Tranoi het verkleinde aanbod over twee locaties verdeelde, met de nadruk op moderne streetwear. Ondertussen vertoonde MAN een nieuwe interpretatie van stoffeninnovatie met een groot assortiment texturen. Deze week kunnen de lezers van FashionUnited drie nieuwe trends ontdekken uit de F/W16-17 herenmode collecties.

Urban Military

Deze winter zien we hoe door het leger geïnspireerde stijlen aangepast worden aan het stadse leven. Sportieve jassen combineren donker denim met khaki groene blocking, terwijl accessoires functioneel worden met hoekige rugtassen met gespen. Bij slip-on schoenstijlen zien we hoe de zolen van camouflage prints zijn voorzien.

Cyber Formal

Formele herenkleding wordt aangepast aan het digitale tijdperk met de nadruk op technische stoffen en performance details. Fijn gesneden kleding wordt uitgevoerd in nylon en gewatteerde stoffen, compleet met ritssluitingen en meerdere zakken. Accessoires combineren futuristische looks met een modieuze twist, zoals te zien is in industriële horloges.

Japanese Workwear

Utilitaire herenmodestijlen met een knipoog naar traditionele Japanse werkkleding werden ook al op de herfst/winter beurzen in Berlijn bespeurd. Geïnspireerd door denim esthetiek, behoren eenvoudige lange jassen en mandarijn kragen tot de belangrijke silhouetten. Zachte hoeden van vilt completeren de look.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van Trendstop’s complete Herfst/Winter 2015-16 Paris Trade Show Overview, met de meest essentiële trends en merkinformatie vanuit Capsule, Tranoi en MAN voor inspiratie voor uw eigen herencollecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Reinhard Plank, CUPRO, All Need, Roy Rogers, Mr & Mrs Italy, Mr & Mrs Italy, Moto Guo, Carlo Volpi, Kenneth Field, allen Herfst/Winter 2016-17.


Trendstop