Belangrijke Herenmodetrends voor Herfst Winter 2019-20

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de essentiële herenmodetrends en silhouetten voor het Herfst Winter 2019-20 seizoen.

Het Trendstop team geeft lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke modetrends die bepalend zullen zijn voor de herenmodemarkt in Herfst Winter 2019-20 en daarna. Herenmode krijgt een update door middel van innovatief gebruik van motieven en stoffen met basissilhouetten en een nieuwe mate van verfijning binnen de vrijetijdskledingsector. Street- en outdoor invloeden zijn subtiel aanwezig, en hebben effect via grafische trends of bieden een contrast voor luxueuze afwerkingen. Onze samengestelde catwalk trendrapporten en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de beste beslissingen kunt maken.

Deze week presenteert Trendtop drie invloedrijke FW19-20 herenmodelooks die de formele en vrijetijdssectors met elkaar verbinden. Formal Graphics biedt een alternatief voor voormalige street/sportieve looks met een stijlvolle, hedendaagse uitstraling, terwijl Fashion Shapes in Leather een beetje extra weelde toevoegt aan klassieke vormen. The Blanket Wrap biedt voor winter een hybride interpretatie van de sjaal/trui, met knusse nieuwe manieren om lagen te creëren.

Formal Graphics

Voor FW19-20 zien we typografische prints in een meer formele setting. Horizontale en verticale plaatsingen of uitvergrote branding en tekstafdrukken zijn weloverwogen, waarbij monochromatische contrasten meer effect toevoegen aan strakke silhouetten. Tonale kleurpaletten verzachten en verfijnen de uitgesproken letters, terwijl het gebruik van borduurwerk een textuurmatig element introduceert.

Belangrijke Herenmodetrends voor Herfst Winter 2019-20
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Valentino, A Cold Wall, Dior Homme, allen Herfst Winter 2019-20.

The Blanket Wrap

Accessoires en kleding komen samen in grote door sjaals geïnspireerde omslagdoeken die knusse lagen creëren. Donkergrijze vervilte wol en zachtgrijze pluizige garen met franje of gestikte randen worden om het lichaam gewikkeld en vastgezet met een ceintuur of gesp voor een gedrapeerd en omhullend effect die een nonchalante, comfortabele uitstraling biedt.

Belangrijke Herenmodetrends voor Herfst Winter 2019-20
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Jil Sander, Takahiromiyashita Thesoloist, Fumito Ganryu, allen Herfst Winter 2019-20.

Fashion Shapes in Leather

Klassieke herenmode silhouetten en outdoor stijlen krijgen een luxueuze uitstraling. Regenjassen, gewatteerde jassen en broeken met wijde pijp zijn uitgevoerd in zacht, soepel leer waardoor nonchalante looks formeler worden en basisstukken verder verfijnd worden.

Belangrijke Herenmodetrends voor Herfst Winter 2019-20
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Fendi, Acne Studios, Louis Vuitton, allen Herfst Winter 2019-20.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2019 Tops & Tees Key Items rapport van Trendstop, met alle onmisbare bovenkleding silhouetten van het seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Belangrijke Herenmodetrends voor Herfst Winter 2019-20

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN